Bra konditorier i Knivsta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Knivsta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Knivsta. Det finns 1 olika konditorier i Knivsta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Knivsta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Knivsta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Knivsta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Knivsta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Knivsta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Knivsta kan du istället kolla efter andra i Uppsala.

Knivsta Bageri och Konditori
Apoteksv. 11
741 42 Knivsta

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Knivsta och dess konditorier

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här finns mer info om Knivsta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Knivsta.