Bra konditorier i Enköping

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Enköping. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Enköping. Det finns 4 olika konditorier i Enköping där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Enköping.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Enköping

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Enköping som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Enköping som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Enköping. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Enköping kan du istället kolla efter andra i Uppsala.


Fabian Flinks Brödbod
Torgg. 28


Douglah Sweets KB
Bergvretsg. 1
749 44 ENKÖPING


Konditori Drott
Drottningg. 2
745 34 Enköping


Tammerfors Konditori AB
Kyrkog. 28 A
745 31 ENKÖPING

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Enköping och dess konditorier

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Här finns mer info om Enköping om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Enköping.