Bra konditorier i Björklinge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Björklinge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Björklinge. Det finns 1 olika konditorier i Björklinge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Björklinge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Björklinge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Björklinge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Björklinge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Björklinge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Björklinge kan du istället kolla efter andra i Uppsala.

Öregrunds Hembageri, AB
Strandängsv. 8
743 61 Björklinge

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Björklinge och dess konditorier

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här finns mer info om Björklinge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Björklinge.