Bra konditorier i Alunda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Alunda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Alunda. Det finns 1 olika konditorier i Alunda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Alunda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Alunda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Alunda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Alunda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Alunda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Alunda kan du istället kolla efter andra i Uppsala.

Centrumkonditoriet Alunda
Centrumv. 6
747 31 ALUNDA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Alunda och dess konditorier

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här finns mer info om Alunda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Alunda.