Bra konditorier i Vendelsö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vendelsö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vendelsö. Det finns 1 olika konditorier i Vendelsö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vendelsö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vendelsö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vendelsö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vendelsö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vendelsö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vendelsö kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Malmens Konditori
Läktv. 137
136 73 Vendelsö

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vendelsö och dess konditorier

Vendelsö är en bebyggelse i tätorten Stockholm och en kommundel i Haninge kommun. Vendelsö är belägen på ömse sidor om Gudöbroleden öster om Drevviken och söder om Gudöån och Långsjön vilka utgör gräns mot Tyresö kommun. I öster ligger Tyresta nationalpark.

Yta:
Invånarantal: , år

Här finns mer info om Vendelsö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vendelsö.