Bra konditorier i Västerhaninge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Västerhaninge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Västerhaninge. Det finns 3 olika konditorier i Västerhaninge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Västerhaninge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Västerhaninge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Västerhaninge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Västerhaninge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Västerhaninge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Västerhaninge kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Alice Konditori
Ringvägen 18
137 34 Västerhaninge


Barberini Bakery AB
Verkstadsv. 4
137 37 Västerhaninge


Paus Bagarstuga
Västerhaninge Centrum
137 38 VÄSTERHANINGE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Västerhaninge och dess konditorier

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Här finns mer info om Västerhaninge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Västerhaninge.