Bra konditorier i Värmdö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Värmdö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Värmdö. Det finns 2 olika konditorier i Värmdö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Värmdö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Värmdö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Värmdö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Värmdö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Värmdö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Värmdö kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Systrarna Delselius
Skärgårdsv. 158
139 36 VÄRMDÖ


Systrarna I Stavsnäs AB
Skärgårdsv. 158
139 36 VÄRMDÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Värmdö och dess konditorier

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här finns mer info om Värmdö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Värmdö.