Bra konditorier i Vällingby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vällingby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vällingby. Det finns 3 olika konditorier i Vällingby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vällingby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vällingby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vällingby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vällingby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vällingby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vällingby kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Fam Konditori
Siktg. 5
162 50 Vällingby


Konditori Pallas AB
Vällingbyplan 3
162 65 Vällingby


Pallas AB, Konditori
Vällingby Torg 9
162 65 Vällingby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vällingby och dess konditorier

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här finns mer info om Vällingby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vällingby.


Städer med fika i fokus

Nedan hittar du utvalda orter i vilka du kan hitta trevliga konditorier och cafeer där du kan njuta av en fika med goda bakverk.