Bra konditorier i Vallentuna

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vallentuna. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vallentuna. Det finns 4 olika konditorier i Vallentuna där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vallentuna.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vallentuna

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vallentuna som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vallentuna som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vallentuna. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vallentuna kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Jönsson & Konfektyrer AB
Allév. 6
186 39 VALLENTUNA


Vallentuna Konditori HB
Centralv. 1
186 31 VALLENTUNA


Vallentuna Stenugnsbageri
Allév. 6
186 39 VALLENTUNA


Zanders Matsal & Konditori AB
Tallkottestigen 9
186 53 VALLENTUNA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vallentuna och dess konditorier

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här finns mer info om Vallentuna om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vallentuna.