Bra konditorier i Tyresö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tyresö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tyresö. Det finns 8 olika konditorier i Tyresö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tyresö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tyresö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tyresö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tyresö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tyresö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tyresö kan du istället kolla efter andra i Stockholm.


Multigrad AB
Lindalsv. 51 B


Alleplans Bostadsgrupp
Alléplan 11
135 51 TYRESÖ


Badiuk Bageri och Konditori KB
Strömfallsv. 1 B
135 49 Tyresö


Bollmora Wok O Konditori
Vinterv. 26
135 40 TYRESÖ


Pecabo Bageri & Handel KB
Stjärnv. 36
135 55 TYRESÖ


Popeli Kranservice AB
Korta v. 6
135 49 Tyresö


Södergårdens Kiosk & Konditori AB
Vendelsöv. 85
135 53 TYRESÖ


Tyresö centrum Fiket ¿ Café & Konditori.
Östangränd 3
135 40 TYRESÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tyresö och dess konditorier

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här finns mer info om Tyresö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tyresö.