Bra konditorier i Tumba

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tumba. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tumba. Det finns 3 olika konditorier i Tumba där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tumba.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tumba

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tumba som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tumba som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tumba. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tumba kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Nybergs Konditori / YTS Poli HB
Snårv. 2
147 41 Tumba


Spaaks Konditori
Tumba Torg 3
147 30 Tumba


Tempo
Tunatorget 3
147 42 TUMBA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tumba och dess konditorier

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här finns mer info om Tumba om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tumba.