Barbros Mini Bitar – ett konditori i Sundbyberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Barbros Mini Bitar är ett konditori i Sundbyberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundbyberg och du kommer säkerligen gilla Barbros Mini Bitar och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundbyberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Barbros Mini Bitar inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Barbros Mini Bitar i Sundbyberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Barbros Mini Bitar i Sundbyberg.

Barbros Mini Bitar
Duvgränd 6
172 36 Sundbyberg
073 - 988 03 56

Annons:

Öppettider hos Barbros Mini Bitar i Sundbyberg

Innan du besöker Barbros Mini Bitar i Sundbyberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Barbros Mini Bitar i Sundbyberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Barbros Mini Bitar i Sundbyberg, ett konditori

Hittar du inte till Barbros Mini Bitar kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Barbros Mini Bitar i Sundbyberg