Hassan Afshari Sara – ett konditori i Sundbyberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Hassan Afshari Sara är ett konditori i Sundbyberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundbyberg och du kommer säkerligen gilla Hassan Afshari Sara och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundbyberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Hassan Afshari Sara inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Hassan Afshari Sara i Sundbyberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Hassan Afshari Sara i Sundbyberg.

Hassan Afshari Sara
Lavettv. 22
174 59 SUNDBYBERG
070 - 090 85 96

Annons:

Öppettider hos Hassan Afshari Sara i Sundbyberg

Innan du besöker Hassan Afshari Sara i Sundbyberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Hassan Afshari Sara i Sundbyberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Hassan Afshari Sara i Sundbyberg, ett konditori

Hittar du inte till Hassan Afshari Sara kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Hassan Afshari Sara i Sundbyberg