Sweet Treat Café – ett konditori i Sundbyberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Sweet Treat Café är ett konditori i Sundbyberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundbyberg och du kommer säkerligen gilla Sweet Treat Café och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundbyberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Sweet Treat Café inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Sweet Treat Café i Sundbyberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Sweet Treat Café i Sundbyberg.

Sweet Treat Café
Tuleg. 31
172 78 Sundbyberg
08 - 28 16 96

Annons:

Öppettider hos Sweet Treat Café i Sundbyberg

Innan du besöker Sweet Treat Café i Sundbyberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Sweet Treat Café i Sundbyberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Sweet Treat Café i Sundbyberg, ett konditori

Hittar du inte till Sweet Treat Café kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Sweet Treat Café i Sundbyberg