Mukhamedjanov, Ganisher – ett konditori i Sundbyberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Mukhamedjanov, Ganisher är ett konditori i Sundbyberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundbyberg och du kommer säkerligen gilla Mukhamedjanov, Ganisher och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundbyberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Mukhamedjanov, Ganisher inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Mukhamedjanov, Ganisher i Sundbyberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Mukhamedjanov, Ganisher i Sundbyberg.

Mukhamedjanov, Ganisher
Bergshöjden 36
174 45 Sundbyberg
08 - 38 68 62

Annons:

Öppettider hos Mukhamedjanov, Ganisher i Sundbyberg

Innan du besöker Mukhamedjanov, Ganisher i Sundbyberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Mukhamedjanov, Ganisher i Sundbyberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Mukhamedjanov, Ganisher i Sundbyberg, ett konditori

Hittar du inte till Mukhamedjanov, Ganisher kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Mukhamedjanov, Ganisher i Sundbyberg