Droppens Konditori – ett konditori i Sundbyberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Droppens Konditori är ett konditori i Sundbyberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundbyberg och du kommer säkerligen gilla Droppens Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundbyberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Droppens Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Droppens Konditori i Sundbyberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Droppens Konditori i Sundbyberg.

Droppens Konditori
Tuleg. 2
172 78 Sundbyberg
08 - 28 10 42

Annons:

Öppettider hos Droppens Konditori i Sundbyberg

Innan du besöker Droppens Konditori i Sundbyberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Droppens Konditori i Sundbyberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Droppens Konditori i Sundbyberg, ett konditori

Hittar du inte till Droppens Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Droppens Konditori i Sundbyberg