Princesskonditoriet – ett konditori i Sundbyberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Princesskonditoriet är ett konditori i Sundbyberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundbyberg och du kommer säkerligen gilla Princesskonditoriet och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundbyberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Princesskonditoriet inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Princesskonditoriet i Sundbyberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Princesskonditoriet i Sundbyberg.

Princesskonditoriet
Stureg. 20
172 31 SUNDBYBERG
08 - 627 08 00

Annons:

Öppettider hos Princesskonditoriet i Sundbyberg

Innan du besöker Princesskonditoriet i Sundbyberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Princesskonditoriet i Sundbyberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Princesskonditoriet i Sundbyberg, ett konditori

Hittar du inte till Princesskonditoriet kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Princesskonditoriet i Sundbyberg