Boulevard Café & Conditori – ett konditori i Sundbyberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Boulevard Café & Conditori är ett konditori i Sundbyberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sundbyberg och du kommer säkerligen gilla Boulevard Café & Conditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sundbyberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Boulevard Café & Conditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Boulevard Café & Conditori i Sundbyberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Boulevard Café & Conditori i Sundbyberg.

Boulevard Café & Conditori
Esplanaden 17
172 68 SUNDBYBERG
08 - 28 07 09

Annons:

Öppettider hos Boulevard Café & Conditori i Sundbyberg

Innan du besöker Boulevard Café & Conditori i Sundbyberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Boulevard Café & Conditori i Sundbyberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Boulevard Café & Conditori i Sundbyberg, ett konditori

Hittar du inte till Boulevard Café & Conditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Boulevard Café & Conditori i Sundbyberg