Bra konditorier i Stockholm-Arlanda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Stockholm-Arlanda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Stockholm-Arlanda. Det finns 1 olika konditorier i Stockholm-Arlanda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Stockholm-Arlanda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Stockholm-Arlanda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Stockholm-Arlanda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Stockholm-Arlanda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Stockholm-Arlanda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Stockholm-Arlanda kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

R.C Bageri AB
Sky City Skybridge
190 60 Stockholm

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Stockholm-Arlanda och dess konditorier

Stockholm Arlanda Airport (IATA: ARN, ICAO: ESSA) är belägen i Sigtuna kommun i Stockholms län och är Sveriges största internationella flygplats. Med mer än 20 miljoner passagerare och drygt 230 000 starter och landningar per år är Arlanda Sveriges största flygplats, Nordens tredje (efter Köpenhamn-Kastrup och Oslo-Gardermoen).

Yta:
Invånarantal: , år

Här finns mer info om Stockholm-Arlanda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Stockholm-Arlanda.