Gourmandise Konditori – ett konditori i Stockholm

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Gourmandise Konditori är ett konditori i Stockholm där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Stockholm och du kommer säkerligen gilla Gourmandise Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Stockholm som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Gourmandise Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Gourmandise Konditori i Stockholm - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Gourmandise Konditori i Stockholm.

Gourmandise Konditori
Årsta Skolgränd 18
117 43 Stockholm
08 - 649 94 89

Annons:

Öppettider hos Gourmandise Konditori i Stockholm

Innan du besöker Gourmandise Konditori i Stockholm kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Gourmandise Konditori i Stockholm utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Gourmandise Konditori i Stockholm, ett konditori

Hittar du inte till Gourmandise Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Gourmandise Konditori i Stockholm