Lundbergs Konditori – ett konditori i Stockholm

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Lundbergs Konditori är ett konditori i Stockholm där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Stockholm och du kommer säkerligen gilla Lundbergs Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Stockholm som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Lundbergs Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Lundbergs Konditori i Stockholm - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Lundbergs Konditori i Stockholm.

Lundbergs Konditori
Sjöbjörnsvägen 2
11767 Stockholm
08-6452034
        
Annons:

Öppettider hos Lundbergs Konditori i Stockholm

Innan du besöker Lundbergs Konditori i Stockholm kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Lundbergs Konditori i Stockholm utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Lundbergs Konditori i Stockholm, ett konditori

Hittar du inte till Lundbergs Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Lundbergs Konditori i Stockholm