Björn Freij Konsult AB – ett konditori i Sorunda

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Björn Freij Konsult AB är ett konditori i Sorunda där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sorunda och du kommer säkerligen gilla Björn Freij Konsult AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sorunda som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Björn Freij Konsult AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Björn Freij Konsult AB i Sorunda - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Björn Freij Konsult AB i Sorunda.

Björn Freij Konsult AB
Carl Bondes v. 17
148 71 SORUNDA
070 - 340 75 91

Annons:

Öppettider hos Björn Freij Konsult AB i Sorunda

Innan du besöker Björn Freij Konsult AB i Sorunda kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Björn Freij Konsult AB i Sorunda utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Björn Freij Konsult AB i Sorunda, ett konditori

Hittar du inte till Björn Freij Konsult AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Björn Freij Konsult AB i Sorunda