Bra konditorier i Sköndal

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sköndal. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sköndal. Det finns 1 olika konditorier i Sköndal där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sköndal.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sköndal

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sköndal som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sköndal som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sköndal. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sköndal kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Sköndals Konditori
Spritsv. 7
128 69 Sköndal

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sköndal och dess konditorier

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här finns mer info om Sköndal om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sköndal.