Bra konditorier i Skogås

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skogås. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skogås. Det finns 1 olika konditorier i Skogås där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skogås.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skogås

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skogås som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skogås som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skogås. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skogås kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Mocato HB
Vallhornsv. 5
142 32 SKOGÅS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skogås och dess konditorier

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här finns mer info om Skogås om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skogås.