Bra konditorier i Skarpnäck

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skarpnäck. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skarpnäck. Det finns 1 olika konditorier i Skarpnäck där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skarpnäck.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skarpnäck

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skarpnäck som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skarpnäck som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skarpnäck. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skarpnäck kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Bagaren & Smeten AB
Tätorpsv. 108
128 31 SKARPNÄCK

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skarpnäck och dess konditorier

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här finns mer info om Skarpnäck om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skarpnäck.