Bra konditorier i Skärholmen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skärholmen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skärholmen. Det finns 7 olika konditorier i Skärholmen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skärholmen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skärholmen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skärholmen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skärholmen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skärholmen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skärholmen kan du istället kolla efter andra i Stockholm.


Jan & Ann-Cristin Friberg AB
Eksätrav. 22Alsaleh Sweets HB
Stångholmsbacken 387


Bredängs Konditori & Bageri
Bredängstorget 11
127 34 SKÄRHOLMEN


Café På Ön I Stockholm
Ängsholmsgränd 12
127 42 Skärholmen


Konditori Lyran
Ålgrytev. 90
127 32 SKÄRHOLMEN


Skhlms Sweets HB
Bredholmsg. 3
127 48 Skärholmen


Sätra Konditori & Bageri
Sätra Torg 18
127 38 SKÄRHOLMEN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skärholmen och dess konditorier

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här finns mer info om Skärholmen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skärholmen.