Bra konditorier i Sigtuna

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sigtuna. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sigtuna. Det finns 2 olika konditorier i Sigtuna där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sigtuna.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sigtuna

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sigtuna som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sigtuna som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sigtuna. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sigtuna kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

R.C. Chocolat
Stora g. 49
193 30 SIGTUNA


Tant Bruns Kaffestuga
Laurentii Gränd 3
193 30 SIGTUNA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sigtuna och dess konditorier

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här finns mer info om Sigtuna om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sigtuna.