Segeltorps Konditori – ett konditori i Segeltorp

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Segeltorps Konditori är ett konditori i Segeltorp där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Segeltorp och du kommer säkerligen gilla Segeltorps Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Segeltorp som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Segeltorps Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Segeltorps Konditori i Segeltorp - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Segeltorps Konditori i Segeltorp.

Segeltorps Konditori
G. Södertäljev. 143
141 71 SEGELTORP
08 - 646 83 82

Annons:

Öppettider hos Segeltorps Konditori i Segeltorp

Innan du besöker Segeltorps Konditori i Segeltorp kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Segeltorps Konditori i Segeltorp utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Segeltorps Konditori i Segeltorp, ett konditori

Hittar du inte till Segeltorps Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Segeltorps Konditori i Segeltorp