Bra konditorier i Segeltorp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Segeltorp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Segeltorp. Det finns 1 olika konditorier i Segeltorp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Segeltorp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Segeltorp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Segeltorp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Segeltorp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Segeltorp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Segeltorp kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Segeltorps Konditori
G. Södertäljev. 143
141 71 SEGELTORP

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Segeltorp och dess konditorier

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här finns mer info om Segeltorp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Segeltorp.