Pia Kärrberg Konsult AB – ett konditori i Saltsjöbaden

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Pia Kärrberg Konsult AB är ett konditori i Saltsjöbaden där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Saltsjöbaden och du kommer säkerligen gilla Pia Kärrberg Konsult AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Saltsjöbaden som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Pia Kärrberg Konsult AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Pia Kärrberg Konsult AB i Saltsjöbaden - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Pia Kärrberg Konsult AB i Saltsjöbaden.

Pia Kärrberg Konsult AB
Berguddsv. 83
133 33 SALTSJÖBADEN
08 - 662 97 63

Annons:

Öppettider hos Pia Kärrberg Konsult AB i Saltsjöbaden

Innan du besöker Pia Kärrberg Konsult AB i Saltsjöbaden kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Pia Kärrberg Konsult AB i Saltsjöbaden utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Pia Kärrberg Konsult AB i Saltsjöbaden, ett konditori

Hittar du inte till Pia Kärrberg Konsult AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Pia Kärrberg Konsult AB i Saltsjöbaden