Bra konditorier i Saltsjöbaden

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Saltsjöbaden. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Saltsjöbaden. Det finns 1 olika konditorier i Saltsjöbaden där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Saltsjöbaden.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Saltsjöbaden

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Saltsjöbaden som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Saltsjöbaden som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Saltsjöbaden. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Saltsjöbaden kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Pia Kärrberg Konsult AB
Berguddsv. 83
133 33 SALTSJÖBADEN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Saltsjöbaden och dess konditorier

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här finns mer info om Saltsjöbaden om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Saltsjöbaden.