Bra konditorier i Saltsjö-Boo

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Saltsjö-Boo. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Saltsjö-Boo. Det finns 2 olika konditorier i Saltsjö-Boo där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Saltsjö-Boo.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Saltsjö-Boo

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Saltsjö-Boo som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Saltsjö-Boo som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Saltsjö-Boo. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Saltsjö-Boo kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Centralkonditoriet
Värmdöv. 630
132 41 Saltsjö


Lindeberg Bageri och Konditori
LOKAL 37 ORMINGE CENTRUM 37
132 30 Saltsjö

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Saltsjö-Boo och dess konditorier

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här finns mer info om Saltsjö-Boo om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Saltsjö-Boo.