Bra konditorier i Rönninge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Rönninge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Rönninge. Det finns 3 olika konditorier i Rönninge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Rönninge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Rönninge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Rönninge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Rönninge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Rönninge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Rönninge kan du istället kolla efter andra i Stockholm.


Rönninge Kaffestuga
Rönninge


Butiksinvest Salem AB
Säby Torg 1
144 30 Rönninge


Salems Konditori
Säby Torg 7
144 30 Rönninge

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Rönninge och dess konditorier

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Här finns mer info om Rönninge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Rönninge.