Bra konditorier i Nynäshamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Nynäshamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Nynäshamn. Det finns 5 olika konditorier i Nynäshamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Nynäshamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Nynäshamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Nynäshamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Nynäshamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Nynäshamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Nynäshamn kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Bialk Konditori och Bageri AB
Fredsg. 13
149 30 Nynäshamn


Chokladhuset
Ängg. 5
149 50 Nynäshamn


Em Glass & Bageri AB
Hacktorpsv. 40
149 41 Nynäshamn


Jannis Café
Stadshusgränd
149 30 Nynäshamn


Konditoriet
Centralg. 9
149 32 Nynäshamn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Nynäshamn och dess konditorier

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här finns mer info om Nynäshamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Nynäshamn.