Altaie, Adnan Sadek – ett konditori i Norsborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Altaie, Adnan Sadek är ett konditori i Norsborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Norsborg och du kommer säkerligen gilla Altaie, Adnan Sadek och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Norsborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Altaie, Adnan Sadek inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Altaie, Adnan Sadek i Norsborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Altaie, Adnan Sadek i Norsborg.

Altaie, Adnan Sadek
Albyvägen
145 59 Norsborg
08 - 531 825 00

Annons:

Öppettider hos Altaie, Adnan Sadek i Norsborg

Innan du besöker Altaie, Adnan Sadek i Norsborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Altaie, Adnan Sadek i Norsborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Altaie, Adnan Sadek i Norsborg, ett konditori

Hittar du inte till Altaie, Adnan Sadek kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Altaie, Adnan Sadek i Norsborg