Bra konditorier i Norsborg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Norsborg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Norsborg. Det finns 3 olika konditorier i Norsborg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Norsborg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Norsborg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Norsborg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Norsborg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Norsborg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Norsborg kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Altaie, Adnan Sadek
Albyvägen
145 59 Norsborg


Gyllene Vete AB
Brunnav. 6
145 67 NORSBORG


Tutan-Kamon Export-Import
Advokatbacken 26
145 56 NORSBORG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Norsborg och dess konditorier

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här finns mer info om Norsborg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Norsborg.