Bra konditorier i Norrtälje

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Norrtälje. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Norrtälje. Det finns 3 olika konditorier i Norrtälje där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Norrtälje.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Norrtälje

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Norrtälje som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Norrtälje som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Norrtälje. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Norrtälje kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

En Liten Smula på landet
Sundsta Säteri
761 91 NORRTÄLJE


Rådmansö Bageributik AB
Lågarövägen 1
761 94 Norrtälje


Tösse Konditori
Sjötullsg. 2
761 30 Norrtälje

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Norrtälje och dess konditorier

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här finns mer info om Norrtälje om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Norrtälje.