Bra konditorier i Nacka

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Nacka. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Nacka. Det finns 5 olika konditorier i Nacka där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Nacka.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Nacka

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Nacka som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Nacka som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Nacka. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Nacka kan du istället kolla efter andra i Stockholm.


Papa Lee Bakery & Konditori AB
Finntorpsv


Bageri Kaveln
Skvaltans v. 15
131 39 NACKA


Gateau AB
Ektorpsv. 4
131 47 Nacka


Pappa Lee bakery
Finntorpsv. 1
131 36 Nacka


Thelins Nacka
Forumv. 12 Nacka Forum
131 53 NACKA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Nacka och dess konditorier

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här finns mer info om Nacka om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Nacka.