Bra konditorier i Märsta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Märsta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Märsta. Det finns 3 olika konditorier i Märsta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Märsta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Märsta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Märsta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Märsta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Märsta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Märsta kan du istället kolla efter andra i Stockholm.


Valsta Pizzeria & Konditori
Frejg


Bm Abrahamssons Sälj Och Service AB
Odensala Berga 207
195 92 Märsta


Brödboden
Nymärsta Gränd 5 Märsta Centrum
195 30 Märsta

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Märsta och dess konditorier

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här finns mer info om Märsta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Märsta.