Bra konditorier i Kungsängen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kungsängen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kungsängen. Det finns 1 olika konditorier i Kungsängen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kungsängen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kungsängen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kungsängen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kungsängen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kungsängen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kungsängen kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Sannas Konditori
Energiv. 2
196 37 KUNGSÄNGEN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kungsängen och dess konditorier

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här finns mer info om Kungsängen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kungsängen.