Bra konditorier i Kista

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kista. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kista. Det finns 4 olika konditorier i Kista där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kista.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kista

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kista som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kista som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kista. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kista kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Complé Konditori
Danmarksg. 15
164 42 KISTA


Complé Konditori
Kista Galleria
164 91 KISTA


Mah Konditori
Vejleg. 9
164 44 KISTA


Y A S Kaffe o. Konditori
Edvard Griegsgången 20
164 32 Kista

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kista och dess konditorier

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här finns mer info om Kista om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kista.