Bra konditorier i Järna

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Järna. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Järna. Det finns 2 olika konditorier i Järna där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Järna.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Järna

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Järna som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Järna som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Järna. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Järna kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Konditori Lilla Maräng
Storg. 3
153 30 Järna


Saltå Kafé
Saltå 5
153 91 JÄRNA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Järna och dess konditorier

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här finns mer info om Järna om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Järna.