Castello Konditori – ett konditori i Huddinge

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Castello Konditori är ett konditori i Huddinge där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Huddinge och du kommer säkerligen gilla Castello Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Huddinge som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Castello Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Castello Konditori i Huddinge - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Castello Konditori i Huddinge.

Castello Konditori
Sjödalstorget 9
141 47 HUDDINGE
08 - 711 82 66

Annons:

Öppettider hos Castello Konditori i Huddinge

Innan du besöker Castello Konditori i Huddinge kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Castello Konditori i Huddinge utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Castello Konditori i Huddinge, ett konditori

Hittar du inte till Castello Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Castello Konditori i Huddinge