Konditori Punschgränd AB – ett konditori i Hölö

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Konditori Punschgränd AB är ett konditori i Hölö där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Hölö och du kommer säkerligen gilla Konditori Punschgränd AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Hölö som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Konditori Punschgränd AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Konditori Punschgränd AB i Hölö - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Konditori Punschgränd AB i Hölö.

Konditori Punschgränd AB
Österbyv. 51
153 71 HÖLÖ
0156 - 123 94

Annons:

Öppettider hos Konditori Punschgränd AB i Hölö

Innan du besöker Konditori Punschgränd AB i Hölö kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Konditori Punschgränd AB i Hölö utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Konditori Punschgränd AB i Hölö, ett konditori

Hittar du inte till Konditori Punschgränd AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Konditori Punschgränd AB i Hölö