Bra konditorier i Hässelby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hässelby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hässelby. Det finns 1 olika konditorier i Hässelby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hässelby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hässelby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hässelby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hässelby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hässelby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hässelby kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Åkermyntans Konditori och Cafe AB
Grönbetev. 88
165 59 HÄSSELBY

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hässelby och dess konditorier

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här finns mer info om Hässelby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hässelby.