Delselius Konditori och Bageri – ett konditori i Gustavsberg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Delselius Konditori och Bageri är ett konditori i Gustavsberg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Gustavsberg och du kommer säkerligen gilla Delselius Konditori och Bageri och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Gustavsberg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Delselius Konditori och Bageri inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Delselius Konditori och Bageri i Gustavsberg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Delselius Konditori och Bageri i Gustavsberg.

Delselius Konditori och Bageri
Skärgårdsv. 7
134 30 Gustavsberg
08 - 570 320 30

Annons:

Öppettider hos Delselius Konditori och Bageri i Gustavsberg

Innan du besöker Delselius Konditori och Bageri i Gustavsberg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Delselius Konditori och Bageri i Gustavsberg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Delselius Konditori och Bageri i Gustavsberg, ett konditori

Hittar du inte till Delselius Konditori och Bageri kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Delselius Konditori och Bageri i Gustavsberg