Bra konditorier i Gustavsberg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gustavsberg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gustavsberg. Det finns 5 olika konditorier i Gustavsberg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gustavsberg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gustavsberg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gustavsberg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gustavsberg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gustavsberg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gustavsberg kan du istället kolla efter andra i Stockholm.


Le Croissant I Göteborg AB
040


Bagerikassen Sverige AB
Delselius Konditori och Bageri
Skärgårdsv. 7
134 30 Gustavsberg


Konditori & Restaurang Åsgatan AB
Strömstarev. 3
134 42 GUSTAVSBERG


Picard
Fenix v. 4
134 44 GUSTAVSBERG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gustavsberg och dess konditorier

Gustavsberg är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 40 000 invånare bor drygt 11 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den östra delen av Värmdön angränsande i väst mot Ormingelandet.

Yta: 427,00 hektar
Invånarantal: 11 333, år 2010

Här finns mer info om Gustavsberg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gustavsberg.