Khozeiree Mitrosadat – ett konditori i Farsta

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Khozeiree Mitrosadat är ett konditori i Farsta där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Farsta och du kommer säkerligen gilla Khozeiree Mitrosadat och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Farsta som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Khozeiree Mitrosadat inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Khozeiree Mitrosadat i Farsta - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Khozeiree Mitrosadat i Farsta.

Khozeiree Mitrosadat
Farstaplan 25
123 47 Farsta
08 - 605 71 72

Annons:

Öppettider hos Khozeiree Mitrosadat i Farsta

Innan du besöker Khozeiree Mitrosadat i Farsta kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Khozeiree Mitrosadat i Farsta utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Khozeiree Mitrosadat i Farsta, ett konditori

Hittar du inte till Khozeiree Mitrosadat kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Khozeiree Mitrosadat i Farsta