Bra konditorier i Farsta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Farsta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Farsta. Det finns 3 olika konditorier i Farsta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Farsta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Farsta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Farsta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Farsta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Farsta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Farsta kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Annikas Café Bröd
Farsta Torg 2
123 47 Farsta


EvaS Bakery
Storforsplan 1
123 47 Farsta


Khozeiree Mitrosadat
Farstaplan 25
123 47 Farsta

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Farsta och dess konditorier

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här finns mer info om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Farsta.