Bra konditorier i Enskede

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Enskede. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Enskede. Det finns 2 olika konditorier i Enskede där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Enskede.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Enskede

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Enskede som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Enskede som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Enskede. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Enskede kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Blarney Castle AB
Bastuhagsv. 41
122 42 Enskede


Gateau
Enskedev. 85
122 63 ENSKEDE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Enskede och dess konditorier

Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Yta:
Invånarantal: , år

Här finns mer info om Enskede om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Enskede.